Presenttips

Smycken med budskap

Smycken med kristaller är en fin personlig gåva eftersom alla kristaller bär på olika budskap. När du handlar kristallsmycken hos oss får du alltid ett kort om den valda kristallens betydelse, det blir ett trevligt meddelande till den som mottar presenten.

Personliga gåvor

Smycken med månadsstenar

Alla månadsstenar har unika egenskaper och sägs ge extra styrka, kraft och energi till dess bärare. Dessa smycken är perfekta att ge bort i present då kristallen är kopplad till mottagarens födelsemånad.

BIRTHSTONE COLLECTION

Ge ett Stjärntecken

Astrologi är något som bara blir populärare för varje år. Våra berlocker med stjärntecken är fyllda med glittrande vita topas-kristaller som sägs ha ljusa energier. En perfekt personlig födelsedagspresent till smyckesälskaren.

★★★★★

Väldigt trevlig hemsida. Bra bemötande via mejl väldigt trevliga och snabb leverans. Jag köpte ett halsband till min bästa kompis i födelsedagspresent! :)

Johanna
★★★★★

Bra och snabb service. Halsbandet var en present till vår 15-åriga dotter och hon älskar det.

Camilla
★★★★★

Superfin och jättekul att ha sonens månadssten runt halsen!

Amanda
★★★★★

Den blev en mycket uppskattad present till dottern.

Maria

Smycken med månar

Månsmycken är några av våra bästsäljare och tillsammans med regnbågsmånsten symboliserar de feminin energi och harmoni. Det blir en fin gåva med en extra tanke bakom.