Om oss

Välkommen till Cielo Crystals!

Vi älskar kristaller och speciellt att bära dem som smycken. I vår webbshop hittar du kristallsmycken som symboliserar allt från kärlek och positivitet till styrka och mod. Oavsett om du tror på stenarnas magi eller inte, så har de alla fina budskap som man påminns om när man bär dem och de är perfekta som kärleksfulla presenter. Läs mer om kristaller här

Vår historia

Våren 2018 sedan gjorde jag en aura- och chakrafotografering. Kvinnan som läste av min bild sa att jag hade blockeringar i halschakrat. Och hon hade rätt. Jag hade svårt att kommunicera och uttrycka mig. Kände mig ofta missförstådd.

Några dagar senare köpte jag ett halsband med en vacker blå akvamarin som symboliserar kommunikation. Jag började bära den varje gång jag skulle ha ett viktigt samtal eller hålla i en presentation på jobbet. Den blev som en hjälpande amulett. Jag påmindes om detta varje gång jag såg stenen och några månader senare var mina begränsningar i kommunikationen borta.

Jag och min vän Elin blev ännu mer intresserade av kristaller och började leta efter kristallsmycken som var stilrena och hade bra kvalitet till ett rimligt pris. När vi insåg att det var svårt att hitta exakt det vi ville ha föddes vår idé, att ta fram egna kristallsmycken. Det resulterade i Cielo Crystals och vi hoppas att du kommer gilla våra smycken lika mycket som vi gör!

/Amanda

Medgrundare - Cielo Crystals

Våra smycken är i svensk design av hög kvalitet, skapade med omsorg och kärlek. Om du har några frågor eller behöver lite vägledning är vi här för att hjälpa dig! Vi vill att du ska känna dig nöjd med ditt köp, så alla frågor och funderingar är välkomna.

Företagsinformation

Cielo Crystals AB

Org. nr. 559277-8798

Kontakta oss på: help@cielocrystals.com