Julklappstips

Smycken med budskap

Smycken med kristaller är en fin personlig julklapp eftersom alla kristaller bär på olika budskap. När du handlar kristallsmycken hos oss får du alltid ett kort om den valda kristallens betydelse, det blir ett trevligt meddelande till den som mottar julklappen.

JULNYHETER

Personliga berlocker med bokstäver i gnistrande vit topas och eleganta halsband och armband med sötvattenspärlor. Kan det bli mer passande inför jul? Om du letar efter personliga julklappar eller perfekta smycken till vinterns festligheter så är dessa alleles, alldeles underbara!

Personliga klappar

Smycken med månadsstenar

Alla månadsstenar har unika egenskaper och sägs ge extra styrka, kraft och energi till dess bärare. Dessa smycken är perfekta att ge bort i julklapp då kristallen är kopplad till mottagarens födelsemånad.

BIRTHSTONE COLLECTION
Ge ett Stjärntecken

Astrologi är något som bara blir populärare för varje år. Våra berlocker med stjärntecken är fyllda med glittrande vita topas-kristaller som sägs ha ljusa energier. En perfekt personlig julklapp till smyckesälskaren.

Smycken med månar

Månsmycken är några av våra bästsäljare. Vackra månar som lyser upp i vintermörkret och tillsammans med regnbågsmånsten symboliserar de feminin energi och harmoni. Det blir en fin gåva med en extra tanke bakom.