RÖD GRANAT - GLÖDENS STEN

Granat Kristaller - Cielo Crystals

Granat är en lyckosten som sägs vara perfekt för kärlek och framgång.
Bär ett smycke med granat som kan öka din positivitet, popularitet och förbättra din personliga självkänsla.

Den här glänsande röda kristallen får dig känna glöden från din inre värme oavsett vad som händer runt omkring dig.
Granat sägs vara bra att ha i en kris, särskilt i situationer där det känns hopplöst eller där livet splittrats. Många menar att den stärker och aktiverar din överlevnadsinstinkt och ger mod i svåra situationer.

ÖKA DIN SEXUELLA GÅVA

Granat representerar bildandet av passioner. Det är en vanlig juvel som bärs av både kvinnor och män som ett verktyg för att öka attraktion. Granat sägs utnyttja de hälsosamma sexuella energierna hos gudar som Venus, Amor och Afrodite. Genom att arbeta med Granat i din dagliga andliga övning eller under tantriska aktiviteter kan du börja öka din medfödda sexuella gåva och bli mer säker på dina naturliga sexuella förmågor. Detta kan tillämpas på både män och kvinnor.


ÖKAR DINA VIBRATIONER

Med Granat kan du börja öka rörelser och vibrationer inuti din kropp. Detta behövs för att bryta isär stillastående energier och förvandla dig själv till den person du vill bli. 

Den sägs även ha en skyddande påverkan och en lugnande stabil styrka under användning. Granat är känd för att kunna lindra dåliga drömmar när du bär stenen under natten eller har den under kudden. 

Chakra: Bas

Månad: Januari

Färg: Röd