RENA OCH LADDA DINA SMYCKEN

RENA OCH LADDA DINA SMYCKEN


Kristaller är inte ett "magiskt piller" för att lösa eventuella problem medans du sitter och väntar. Du måste engagera dig i deras energi för en mer djupgående upplevelse.

Kristaller producerar, absorberar samt håller kvar energier de kommer i kontakt med. Det är därför viktigt att du rengör dina nya kristallsmycken från all gammal energi och kan därefter ladda dina smycken.

Tips på hur du kan rena dina kristallsmycken

Rök från Salvia
Att bränna en bunt Salvia är ett effektivt sätt att ta bort negativitet från dina kristaller. Röken rensar bort all negativ energi som kan ha fastnat i kristallerna.

Månsken
Ett populärt och enkelt sätt att rena dina kristaller är i månsken, speciellt under fullmåne. Placera dina smycken på en fönsterbräda och låt dom renas i månskenet under natten.

Ladda dina kristaller

Nu när du har renat dina ädelstensmycken är det dags att ladda dom! Här bestämmer du vad dina smycken ska hjälpa och stötta dig med.

Håll smycket och föreställ dig ett ljus som omger dem. Tänk på din önskan och var så specifik som möjligt. Ange mycket tydligt vad du behöver, oavsett om det är läkning av ett visst symptom eller hjälp med vissa känslor eller humör. Upprepa din önskan flera gånger för att förankra den i ditt smycke.