REGNBÅGSMÅNSTEN - FEMININ ENERGI

Regnbågsmånsten Kristall - Cielo Crystals

Regnbågsmånsten är en sagolik kristall, med sitt vackra blå skimmer, som kan hjälpa dig att hålla kontakten med din feminina kraft. Kristallens vårdande krafter kan ge dig tröst och vägledning mot lycka. Den sägs även visa möjligheter som är öppna för dig och uppmuntrar dig att tro på ditt eget värde. Regnbågsmånstenens enegier är lugnande och rogivande och kan ta bort stress samt skapa balans i tillvaron.

HÅLL DIG SKYDDAD

Stenens skyddsegenskaper kan hjälpa dig komma ifrån de som vill dig illa eller utnyttja dig. Smycken med Regnbågsmånsten sägs vara perfekt för att hålla dig skyddad. Dess kombination av vård, andlighet och skydd är den perfekta blandningen för att se till att du gör rätt för din egen emotionella hälsa.

Regnbågsmånsten kan även hjälpa dig få ett balanserat tillvägagångssätt för stora beslut, att läka klyftor i ditt kärleksliv eller besluta hur du bäst går vidare till nästa kapitel i livet som du längtar efter. Den sägs även vara bra vid menssmärtor, PMS, graviditet, befruktning och barnafödande.


Chakra: Hjärta, Solarplexus och Navel

Månad: Juni 

Färg: Vit eller genomskinlig med blått skimmer