LABRADORIT - EN MAGISK KRISTALL

Labradorit - Kristaller och smycken hos Cielo Crystals

Labradorit sägs vara en magisk sten. En kristall för de som omfamnar universum som söker kunskap och vägledning. Labradorit är utmärkt för att väcka egen medvetenhet om sin inre ande, intuition och psykiska förmågor.

Genom att bära Labradorit kan ens medfödda magiska krafter dyka upp. Det förbättrar de mentala och intuitiva förmågorna av klarsynthet, telepati och hjälper till att kommunicera med högre guider och andar. Den sägs även ha förmågan att känna av tidigare liv. Det gör det lättare att flytta mellan världarna och möjliggör en säker och jordad återgång till nutiden. Bär ett smycke med Labradorit och jobba med dess magiska krafter.

GÖR ARBETSLIVET MER TRIVSAMT

Smycken med Labradorit är utmärkt att bära under en arbetsdag då den sägs ta fram det bästa i människor, vilket gör arbetslivet mer trivsamt. Stenen uppmuntrar artighet och full uppmärksamhet, vilket kan underlätta att bli en naturlig del av företaget om man är ny på jobbet. 

 

VÄND NEGATIVITET TILL POSITIVITET

Labradorit sägs även dämpa den negativa sidan av vår personlighet, de egenskaper och handlingar som berövar vår energi och kan orsaka ilska eller nedstämdhet. Genom att bära smycken med Labradorit kan du bli påmind om att stanna upp, ta några djupa andetag och känna kraften inom dig.


Chakra: Hjärta och Panna

Färg: Brun, grå, grönaktig. Skimrar blått, lila, grönt, orange