CITRIN - SOLENS KRISTALL

Citrin - Kristaller och smycken hos Cielo Crystals

Citrin är som att bära solens kraft. Den symboliserar värme, tröst och livsenergi. Citrin sägs stärka det inre ljuset och kickar igång kreativitet och fantasi. Det är en perfekt sten för alla kreativa människor av olika slag. Kristallen sägs omvandla dina drömmar och önskningar till verklighet och är den ultimata stenen för manifestation. 

Citrin sägs även ha förmågan att öka din generositet. Det i sin tur skapar överflöd i livet eftersom det ger dig generositeten att vilja dela med andra.


STRÅLA!

Använd ett Citrinsmycke när du behöver stråla! Vi har alla stunder där vi behöver stråla lite extra, som på en arbetsintervju, en stor presentation eller under en första date. Kristallen kan få dig att känna dig trygg, entusiastisk samt höjer självkänslan. Citrin sägs även minska känsligheten för kritik. 


GÅ FRAMÅT

Med sin rena gula energi uppmuntrar Citrin livets fullhet, ny början och nya syften. Kristallen hjälper dig släppa det förflutna, gå framåt och njuta av nya upplevelser och äventyr. Citrin öppnar det högre sinnet för att acceptera glädje i livet, släppa ilska och negativa känslor. Det är med andra ord en underbar kristall som passar de flesta. 

Chakra: Solarplexus

Månad: November

Färg: Gul, Gyllenbrun