AMAZONIT - HOPPETS STEN

 

Amazonit sägs vara en kraftfull sten som ökar känslan av hoppfullhet. Livet är fyllt med upp-och nedgångar, men istället för att låta utmaningarna slå ned dig - bli påmind om att hålla hoppet vid liv när du bär ett smycke med amazonit och dess positiva energier.

Genom att rensa och anpassa ditt hjärtchakra med sin kraft och inspirerande energi, kan amazoniten guida dig att omfamna livet. Även i de mörkaste ögonblicken påminner stenen dig om att det finns ljus i slutet av tunneln, och goda saker väntar. När livet har olika planer för dig kan det vara svårt att se den större planen, och förändringarna kan göra att du känner dig förlorad eller frustrerad. För att hålla dig flexibel och hoppfull under alla livets vändningar, bär Amazonit då den även symboliserar medvetenhet och mod.


LITA PÅ UNIVERSUM OCH SLÄPP KONTROLLEN

Amazonit kan hjälpa dig att lita på universum och låta livet flöda. Genom att lossa greppet och släppa kontrollen kanske du bara befinner dig på rätt plats vid rätt tidpunkt. Om du är fast i dina vägar eller letar efter hjälp som bryter din rutin, välj Amazonit och öppna ditt hjärta och dina ögon för nya möjligheter.

Amazonit sägs även hjälpa till att kommunicera sanna tankar och känslor. Vilket kan göra det lättare att se problem ur en annans synvinkel, eller att se båda sidorna.

Chakra: Hals

Färg: Turkosgrön