AKVAMARIN - HAVETS LYCKOAMULETT

AKVAMARIN - HAVETS LYCKOAMULETT


Akvamarin är en fantastisk vacker blå kristall som fyller hjärtat med lugn. Ett av de bästa sätten att öka dina inre vibrationer är att bära det som kristallsmycke. Direkt hudkontakt är utan tvekan det bästa sättet att njuta av dess lugna energier. Hos oss kan du köpa vackra berlocker till halsband, både i rå akvamarin och trumlad akvamarin.

Stenen är för dem som dras till vattnets renande energi. Oavsett om du bor i en storstad eller till och med om du bor nära havet, är det en speciell sak att alltid ha havsflödet nära ditt hjärta. Vi vet hur läkande det kan vara för kropp, själ och sinne att fördjupa sig i ljudet från havet. Sjömän bar akvamarin som lyckostenar när de seglade över haven.

LUGN OCH BALANSERAD ENERGI

Akvamarin sägs vara en av de bästa kristallerna när det gäller att hålla ditt mentala och känslomässiga välbefinnande flytande. Stenen har en kraftfull tendens att hålla dig mjuk och balanserad med känslomässig klarhet, så att du kan lägga bort allt dömande och vara tolerant mot dig själv och andra. Om du tidigare kämpat med ett dömande sinne så arbetar akvamarinen för en högre förståelse. Genom en känsla av empati uppmanar den dig att mjukna och göra dig lite mer formbar, men på ett sätt som inte äventyrar din integritet.

HALSCHAKRA OCH KOMMUNIKATION

Akvamarin arbetar med halschakrat för att hålla din röst stabil och ger själen styrka inför all slags kommunikation, som att tala offentligt eller tala till vänner och familj. Därför gör sig akvamarin utmärkt i halsband.

Chakra: Hals
Månadssten: Mars
Färg: Blågrön