Refund policy

Ångerrätt och reklamation 

Hos Cielo har du 14 dagars ångerrätt, från den dag du mottagit ditt paket. Du har även 30 dagars öppet köp. För att varan ska kunna returneras måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd, hel och ren. Har du som kund använt varan/varorna i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att prova dess egenskaper och funktion, är du dock skyldig att ersätta den värdeminskning som användningen har medfört. Efter retur kontrollerar vi om varan har använts på ett sådant sätt och drar, om så är fallet, av kostnaden för värdeminskningen som användningen har medfört från det belopp som återbetalas.

Kontakta Cielo för returadress. Medföljande påsar, förpackningar och tillbehör till varan ska också returneras i väsentligt oförändrat skick. Vid en retur/reklamation tillbaka till oss står du för transportrisken. Det är du som kund som står för returkostnaden. Eventuell presentinslagning kan inte returneras eller återbetalas då denna tjänst anses som förbrukad.

Efter godkänd retur betalar vi tillbaka pengarna till dig. Återbetalning sker inom fem (5) bankdagar från det att Cielo tagit emot och godkänt returen. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.

Byte av vara

Byte av en vara hanteras som en retur. Du returnerar varan enligt ovanstående(se 5.2) information och gör en ny beställning i vår webbshop.

Reklamation

Om du upptäcker att en vara på något sätt är skadad eller felaktig ska du så snart som möjligt kontakta oss innan du reklamerar varan. Reklamationer kan göras genom att kontakta kundservice på help@cielocrystals.com. Väljer du att kontakta kundservice informerar de dig om hur du ska gå tillväga för att skicka tillbaka varan. Vi betalar fraktkostnader vid reklamation. Du har som konsument 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Om din reklamation medför ev. kostnader har du rätt till ersättning. Cielo löser inte ut returnerade varor mot postförskott. Cielo följer Allmänna reklamationsnämnden vid eventuella tvister.

Återbetalning vid reklamation

Vid reklamation har du rätt att få pengarna tillbaka inom 14 dagar om du häver köpet från den dag då Cielo Crystals mottagit meddelandet. Om Cielo Crystals använder omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation betalas eventuella fraktkostnader tillbaka inom 14 dagar från den dag Cielo Crystals mottagit den reklamerade varan. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.