BERGKRISTALL - MASTER HEALER

Bergkristall - Kristaller och smycken hos Cielo Crystals

Bergkristall, även känd som "master healer" sägs förstärka energi och tankar samt effekten av andra kristaller. Kristaller fungerar genom att knacka på dina egna vibrationer och arbeta med dem för att överföra helande ljus och energi. 

Bergkristall ser ganska enkel ut i jämförelse med andra kristaller men är otroligt kraftfull. Det är en kristall som anpassar sig till vem du är och arbetar i harmoni med din kropp, sinne och själ (tillsammans med universum) för att säkerställa att du får allt du behöver. Kort sagt, det är en lysande sten med högre vägledning.


SE DITT DRÖMLIV

Bergkristall är kraftfull för alla som vill sätta upp och uppnå nya mål. Den sägs hjälpa dig att stänga ute både ljud från omvärlden och inre distraktion så du kan se ditt drömliv i sinnet och arbeta för att göra det till verklighet.
Ibland kan det vara svårt att identifiera vad vi vill eftersom det finns så många konkurrerande idéer som går genom vårt huvud. Bergkristallens klarhet gör att du kan uppnå ett klarare sinne, vilket eliminerar all mental röra och du når ett högre tillstånd.

Tips! Bär Bergkristall med andra kristallsmycken då den sägs hjälpa till att stärka andra kristallers egenskaper när de används tillsammans.


Chakra: Alla våra chakran

Månad: April

Färg: Transparent